sâmbătă, 15 martie 2014

5 aprilie 2014: Marș pentru monarhie în România, în mai multe orașe ale țării

Sâmbătă, 5 aprilie 2014, ora 16:30, românii, indiferent de convingeri politice, se adună din nou, cu steaguri monarhice și portrete ale membrilor Familiei Regale, pentru un MARȘ REGAL, în câteva orașe ale țării (Timișoara, Cluj, Craiova și București)!

Marșul este organizat de Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM). Acesta va fi al doilea, organizat de Alianță, după cel din 10 noiembrie 2013.

Rugăm CONFIRMAȚI PREZENȚA Dvs., aici: https://www.facebook.com/events/602548886505021/ („eveniment” virtual pe pagina Facebook centrală a Alianței).

Ne adunăm pentru a cere:


  • O Românie regală
  • O Constituție monarhică
  • Declararea Parlamentului ca Adunare Constituantă
Pentru cei care doresc, steagurile cu Stema Regală (și alte obiecte cu simbolistică monarhică) pot fi comandate pe pagina magazinului ANRM (achiziționându-le, dați și un foarte mic un ajutor material Alianței).
Alte materiale diverse (cum ar fi textul și muzica Imnului Regal, pentru cine nu le cunoaște încă, portrete imprimabile ale Majestăților Lor, Manifestul Regal, explicarea Stemei Regale, etc.) se găsesc (și) în secțiunea Fotografii -> Albume a paginii oficiale ANRM .


Afișele-anunț pentru marș - București, Cluj, Craiova, Timișoara:

Un comentariu:

Anonim spunea...

Traiasca Regele !

http://www.asociatia21decembrie.ro/2014/03/96-de-ani-de-la-unirea-basarabiei-cu-romania/